Tel.:
China de openluchtkabel van het vezel optische flard fabrikant
kocent optec limited

De openluchtkabel van het Vezel Optische Flard, Doos van de Vezel de Optische Beëindiging, Snelle Schakelaar, Vezel Optische Splitser,

MPO-Flardkoord, Adapter, Schakelaar, Bijlage van de Vezel de Optische Las, de Optische Kabel van de Gebiedsvezel. 

 

 

Thuis

kocent optec limited

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7

kocent optec limited

KOCENT OPTEC LIMITED verbind u met toekomst.

 

KOCENT OPTEC LIMITED is een high-tech bedrijf dat zich op de passieve en actieve reeks van het vezel optische product concentreert. Gevestigd in 2007, hebben wij meer dan 10 jaar van ervaring in de productie van optische vezeltoebehoren. Met sterk R&D-team en dicht kwaliteitsproces, krijgen wij more and more vertrouwen van onze oude en nieuwe klant. Zij zijn bereid om ons te laten hun partner op lange termijn worden.

 

KOCENT OPTEC LIMITED is het beste voordeelproduct product van vezel het optische passiver zoals PLC splitser, de kabelvlecht van het vezel optische flard, vezel optische adapter, vezel optische V.N.-assemblage schakelaar (wij kunnen het schakelaardeel met metalen kap en zonder metalen kap leveren), kokers van de vezel de optische bescherming (grote voorraadgoederen, altijd klaar aan levering op om het even welk ogenblik), sluiting van de vezel de optische las, vezel optische einddoos, het kader van de vezel optische distributie, binnen en openluchtvezel optische kabel, enz. Met de ontwikkeling van de bedrijfzaken marcheren wij in het actieve onderzoek en de verkoop van vezelproducten. Vezel is de optische Media convertor en de vezel optische module van SFP XFP onze eerste stap om de actieve vezel optische producten te doen.

 

In het verleden, verkochten onze producten aan Amerika, Canada, Rus, vele landen van Europa en ook Azië coutries. Momenteel, voeren onze producten ook naar Zuid-Amerika, Afrika, en Midden-Oostenlanden uit. Het is zeer wellcome aan contact met ons als u goede prijs wilt ertoe brengen, qood kwaliteit en profesional technische gegevens over vezel optische producten om uw lokale markt uit te breiden.

 

KOCENT OPTEC LIMITED heeft meer dan 10 jaar van ervaring in productie van passieve vezel optische producten.

 

Snelle schakelaarworkshop:

Onze elk van snelle manier van de schakelaarverpakking is 10pcs/-blaardoos, toen 100pcs/small-giftdoos, en toen grote het kartondoos van 1000pcs of van 2000pcs/. 100% die met IL minder dan 0.3dB vóór verzending wordt getest.

 

De workshop van het flardkoord:

Kocent Optec Limited prodiceoem de dienst voor al type van koord van het vezel het optische flard. Wij hebben rijke ervaring in opbrengst het koord van het vezel optische flard, speciaal in het flardkabel van de ftthdaling, openlucht het flardkabel van het legergebied, MPO-flardkabel, gepantserde flardkabel en gemeenschappelijk type van kabel van het vezel de optische flard. Elk van flardkabel is geteste 100% met IL minder dan 0.2dB vóór verzending en kan ook het 3D testen overgaan.

 

Workshop van de vezel de optische splitser:

Is de vezel optische splitser één van ons voordeelproduct. Met meer dan 5 jaar van ervaring in de optische splitser van de productievezel, verschepen wij slechts de goede kwaliteit en de telecommunicatierang van vezel optische splitser.

 

Workshop van de vezel de optische kabel:

Wij kunnen ftth dalingskabel, binnenkabel en openluchtkabel ook leveren. Met gloednieuwe high-tech machine, beloven wij elk van kabel alvorens de verzending wordt getest en het verzoek van de telecommunicatierang bereikt.

 

Vezel optische adapter, de workshop van de schakelaarhuisvesting

Onze oudste productie is vezel optische huisvesting en vezel optische adapter. Elk van huisvestingsdeel kan volgzame RoHS bereiken en aan het verzoek van de telecommunicatierang voldoen.

 

De reusachtige waren huisvesten:

 

Sterke verschepende partner:

Met sterke verschepende partner, helpen wij onze klant sparen meer het verschepen kosten. De klant kan verkiezen om door uitdrukkelijke internaltion, door de lucht, en door overzees te verzenden.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : KCO

Aantal werknemers : 10~200

Jaarlijkse omzet : 2000000-3000000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

KOCENT OPTEC LIMITED

 

2007.10, KOCENT OPTEC LIMITED wordt gevestigd in het Vasteland van China.

 

2009.8, kregen wij eerste orde van CMCC.

 

2009.12, beginnen wij om flardkabel aan China Telecom te leveren.

 

2010.10, kregen wij eerste orde van een handelsmaatschappij, onze goederen die zijn begonnen om aan overzee markt te verkopen.

 

2012.5, ons RD-team dat aan 10 mensen, productielijn wordt uitgebreid breidde 150 arbeiders aan het voorbereidingen treffen uit om onze overzee markt te openen.

 

2012.10, kregen wij eerste orde van Vietnam VNPT.

 

2012.11, werden wij B&H-telecommunicatieleverancier.

 

2013.4, werden wij het bepalende woordleverancier de Groep van Peru Viettel.

 

2013.10, wij bacame de meer quilifier leverancier van Peru Bitel.

 

2013.11, wij bacame de leverancier van Televe.

 

2014.8, zijn wij uitgebreid onze markt en uitgevoerd onze producten naar veel land en gebied zoals Amerika, Midden-Oosten, Engeland, Franch, Italië, Gemany, Russua, Korea, Japan, enz.

 

2015.3, breidden wij 2 MPO en MTP-de kabelproductielijnen uit van het vezel optische flard. Onze het flardkabel van OM3 en OM4-voerde naar vele landen van Europa uit om voor 4G-de verbetering van de Telecommunicatiepost te leveren.

 

2018.12, 

bedrijfsdiensten

KOCENT OPTEC LIMITED

 

Ons team kan de volgende diensten verlenen:

 

OEM

Ontwierp vereisen één of ander iniqueproduct en een fabriek om het voor u te materialiseren? De professionele technici van KOCENT OPTEC LIMITED staan tot uw dienst.

 

Op tijd Levering

Wanneer u in behoefte bent, KOCENT OPTEC LIMITED kan de snelle leveringswaarborg u helpen uw orde krijgen of uw voorraad opnieuw vullen sneller dan anderen.

 

Douaneetiket

Verkies elke vezel optische kabel die onder uw eigen embleem wordt ingepakt? BEPERKTE de etiketteringsmachine van KOCENT is de OPTEC klaar. Zijn het huis!

 

Garantie

KOCENT OPTEC LIMITED waarborgen dat alle producten die onze fabriek verlaten van de hoogste kwaliteit zijn. Als om het even welk product is gevonden om eender welk tekort te verlaten, zullen wij het kosteloos vervangen.

 

Onze Hoofdproductlijst:

- Doos van de vezel de Optische Distributie

- De Splitsersdoos van vezelopitc

- Optische de Lassluiting van de koepelvezel

- De gealigneerde Sluiting van de Vezel Optische Las

- Vezel Optische Splitser

- Vezel Optische Snelle Schakelaar

- Koord en Vlecht van het vezel de het Optische Flard

- Vezel Optische Adapter

- De Kabel van vezeloptica

- Optische vezel Andere Toebehoren

Bedrijfteam

KOCENT OPTEC LIMITED

 

KOCENT OPTEC LIMITED is een belangrijk bedrijf in het ontwikkelen van en de productie van geavanceerde vezel optische producten, hoofdzakelijk aanbieding de passieve vezel optische producten zoals: Doos van de vezel de optische distributie, sluiting van het vezel de optische kruid, vezel optische splitser, koord van het vezel het optische flard, vezel optische adapter, vezel optische snelle schakelaar, vezel optische kabel,… 


Met vele jaren ervaringen in de vezel optische industrie, is onze fabriek volledig uitgerust meer dan 2000 vierkante meters en 10 productielijnen. Ongeveer 200 goedgetrainde personeelsleden en ingenieurs dragen tot onze trotse producten bij. 

De meest geavanceerde ingevoerde oppoetsende materiaal en het testen instrumenten laten onze producten toe etc. hebben super kwaliteit, zoals de oppoetsende machine van Senko, interferometer, automatische schoonmakende machine en OTDR, JGR.

 

 

kocent optec limited
12F, 2de Duocai BD, Guanlan-Hi-Tech Park, Longhua, Shenzhen, Guangdong, China. P/c: 518110
Tel.:86-186-64578169
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit de openluchtkabel van het vezel optische flard Leverancier. © 2019 - 2020 outdoor-fiberoptic.com. All Rights Reserved.